Levering

Wij behandelen u bestelling met de uiterste zorgvuldigheid. De goederen besteld bij Twinseasons worden op het door u aangegeven adres afgeleverd in binnen- en buitenland. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. In het algemeen kunt u uw bestelling binnen 2-3 werkdagen verwachten, uitzondering hierop zijn de producten die een bewerking nodig hebben als personalisatie of naam- en nummer bedrukking.

Voorraad

Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en ook regelmatig wordt bijgewerkt kan het voorkomen, dat door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzingen voorbehouden. Mocht het product tijdelijk uitverkocht of niet te leveren zijn dan ontvangt u een bericht van ons.

Bezorgen bestelling

De goederen worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Het pakket wordt bij eventuele afwezigheid maximaal 2 keer aan de deur aangeboden. Daarna ontvangt u een afhaalopdracht voor het in de buurt gelegen afhaaldepot.Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket.

Heeft u vragen over uw bestelling neemt u dan contact op met de klantenservice via info[at]twinseasons.nl of via telefoonnummer +31 (0)50 311 25 46.

Verzendkosten

Nederland, Duitsland en België: is de verzending gratis vanaf € 40,-. Onder de € 40,- worden er € 4,95 berekend.

Denemarken: € 9,95

Verenigd Koninkrijk: € 7,95

Oostenrijk: € 8,95

Finland: € 22,95

Frankrijk € 9,95

Griekenland: € 37,50

Ierland: € 15,95

Italie: € 12,95

Litouwen: € 30,95

Luxemburg: € 6,95

Polen: € 19,95

Portugal: € 19,95

Spanje: € 15,95

Tjechië: € 14,95