TK Total Two SCX 2.5 Innovate

TK Total Two SCX 2.5 Innovate

TK

Elders goedkoper? neem contact met ons op.

€ 129,95 € 77,95


  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online shoppen
  • Goed bereikbaar
  • Achteraf betalen mogelijk

Omschrijving

De TK total Two SCX 2.5 innovate komt uit de TK total two stickcollectie. De hockeysticks bestaan uit kwalitatief goede materialen en zijn met de nieuwste technieken geproduceerd. Op deze manier kunnen de beste prestaties worden geleverd.

De SCX 2.5 is dankzij het hoge percentage glasfiber (60%) soepel. Verder bestaat de stick voor 30% uit carbon. Het carbon zorgt ervoor dat de stick stugger is, wat zorgt voor extra power en balsnelheid. Ook bestaat de stick uit 10% aramide. Dit versterkt het schokabsorberend vermogen en vermindert de vervelende trillingen. Hierdoor krijg je meer controle over de stick.

De stick bevat een krul met een kromming van 25 millimeter. Er kan veel snelheid worden meegegeven aan de sleeppush door de kromming. De innovate bow maakt de stick geschikt voor het geven van hoge ballen. Het scoopen wordt makkelijker door de zeer lage kromming.

De stick heeft een maxi krul. Hierdoor wordt het aannemen van de bal makkelijker. Het heeft namelijk een groter contactoppervlak.

Specificaties

EAN nummer
4055682032722
Hoofdcollectie
Hockey
Catogorie enkelfout
Hockeystick
merk
TK
seizoenscode
Hockey2017
mpn
36.5 TK Total Two SCX 2.5 Innovate
specifiek
30% carbon 10% aramide 60% glasfiber