TK Total Three SCX 3.5 Activate

TK Total Three SCX 3.5 Activate

TK

Elders goedkoper? neem contact met ons op.

€ 79,95 € 47,95


  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online shoppen
  • Goed bereikbaar
  • Achteraf betalen mogelijk

Omschrijving

De TK Total Three SCX 3.5 Activate komt uit de TK Total Three stickcollectie. De hockeysticks bestaan uit kwalitatief goede materialen en zijn met de nieuwste technieken geproduceerd. Op deze manier kunnen de beste prestaties worden geleverd.

Deze soepele veldstick bestaat voor 10% uit carbon. Carbon zorgt er voor dat de stick stugger is waardoor er meer power en balsnelheid kan worden gegenereerd. Ook maakt het de stick duurzaam en extra krachtig. Ook bevat de stick 80% fiberglas waardoor deze soepel wordt. Ook wordt er meer balgevoel gecreƫerd door fiberglas. Tot slot bestaat de stick voor 10% uit aramide. Dit versterkt het schokabsorberend vermogen en vermindert de vervelende trillingen. Hierdoor krijg je meer controle over de stick.

De stick heeft een kromming van 22 millimeter. Deze is pefect uitgebalanceerd. In combinatie met de standaard curve location zorgt de kromming voor veel controle en slagkracht. Basisvaardigheden kunnen goed worden ontwikkeld door de traditionele Activate Bow.

De stick heeft een maxi krul. Hierdoor wordt het aannemen van de bal makkelijker. Het heeft namelijk een groter contactoppervlak dan de midi krul.

Specificaties

EAN nummer
4055682033453
maat
36.5
Hoofdcollectie
Hockey
Catogorie enkelfout
Hockeystick
merk
TK
seizoenscode
Hockey2017
mpn
TK Total Three SCX 3.5 Activate