Van een goede rugzak kunt u jarenlang plezier hebben. Een goede rugzak is handig tijdens iedere vakantie; een stevige tas waar al uw spullen in passen is onmisbaar!

190 artikelen  Soorten rugzakken

Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten rugzakken en bags. Hierbij kunt u denken aan onder andere reistassen, fietstassen, rugtassen en bijbehorende accessoires. Alle rugtassen zijn van zorgvuldig uitkozen merken waar wij volledig achter staan. Met een rugtas van Twinseasons bent u verzekerd van de juiste keuze!

Welke rugtas is geschikt?

Welke rugtas voor u het meest handig is, is afhankelijk van verschillende factoren. Een backpacker doet goed aan een ruime rugtas van licht materiaal. Ook is het belangrijk als er veel met de tas gewandeld wordt dat deze comfortabel op uw rug zit en makkelijk verstelbaar is. Als u graag op fietsvakantie gaat is een goede fietstas onmisbaar enzovoort.

Wij helpen u graag!

In onze prachtige showroom kunt u verschillende rugtassen bekijken en uitproberen. Onze medewerkers helpen u hier graag bij. Ook kunnen zij u van alles vertellen over de kenmerken van de verschillende tassen. Uiteraard kunnen zij de rugtas op de juiste manier afstellen zodat deze comfortabel zit. Kortom, voor een goede rugtas bent u bij ons aan het juiste adres!