Roxy Xoxo C2 snowboard

Roxy Xoxo C2 snowboard

Schrijf de eerste review van dit product

Park legend Torah Bright heeft om het ultieme parkbord te gemaakt samen met Mervin. Winnaar van de Good Wood Award en scorend met het C2-profiel voor 2020 en Magne-Traction® Grip and fun anytime met dit snowboard! 

In voorraad.


Normaal verzonden binnen 1 werkdag(en).

€ 429,95

* Verplichte velden

€ 429,95

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

Het XOXO snowboard van Roxy is een award winning board, designed door Torah Bright. De XOXO is gemaakt voor de meer ervaren riders die de hele berg als één grote speeltuin zien. Dit board heeft een True Twin-shape. De tip en tail zijn even lang en breed, gecombineerd met een gecentreerde radial sidecut. Deze plank rijdt even goed in beide richtingen met een focus op freestyle! 

Dit snowboard is voorzien van zeven contactpunten langs de kantenmet als resultaat dat ijs nooit meer een probleem zal zijn, Magne-Traction® it is! De duurzame productie en het gebruik van gerecyclede materialen geven dit board een medium-zachte flex. Een wapen voor de meer gevorderde rijdsters. 

Top: Eco Poly gesublimeerde top

Base: Eco Co-ex Base

 

 

Merk Roxy
Artikelnummer 19SN062-DARK
Tips van ons