Over ons


Geschiedenis Twinseaons

Twinseasons heeft 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van de wintersport. Piet Kuipers is begonnen in een kleine winkel in Roden vanuit daar is hij verhuisd naar een ski-hal met 2000 m2, waar hij verder is gegaan met het uitbouwen van zijn kennis in de wintersport en speciaal in het onderhouden van wintersportmaterialen. In 2011 heeft hij zijn winkel verkocht en heeft hij de stap gemaakt naar Groningen samen met Henk-Jan Bleker om een nieuwe winkel te beginnen onder de naam Twinseasons. Inmiddels gesteund door een aantal zeer ervaren vrienden/collega's uit de wintersport en outdoorwereld, een jong en dynamisch bedrijf dat zich richt op 'twee'-seizoenen, een showroom van 1000m2, goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur.

Nieuw in 2016 is ook het aanbod in Hockey. Wij hebben ons verbonden aan diverse Hockeyverenigingen om ook hier specialist in te kunnen en mogen worden met kundig personeel en een breed aanbod. In de winter zijn wij wintersportspecialist, omreden dat wij onze passie verder willen uitdragen en hierin hebben we een naam hoog te houden! Al meer dan 20 jaar in het bezit van alle certificaten van de wintersportspecialist en dus ook gecertificeerd volgens de normen van de wintersportspecialist ®.

Ons uitgebreide aanbod & service

Die naam in de wintersport danken we aan ons vakmanschap op het gebied van ski/-snowboard onderhoud, bootfitting en onze grote vooruitstrevende collectie ski's, snowboards, schoenen en kleding. Met onze kennis, altijd de beste service, scherpe prijzen en onze merken willen we ons positief onderscheiden. De merken die wij voeren zijn met zorg voor u geselecteerd met als doel een tevreden klant, die kan genieten van een goed product! Om onze passie en specialisme nog meer te benadrukken hebben wij in 2012 een Montana ski en snowboard onderhoudsrobot aangekocht, waarmee wij de enigste zijn in Noord Nederland. Wij slijpen zowel ski als snowboard op steen met onze kennis en de meest geadvanceerde technieken, die momenteel beschikbaar zijn in de markt! In 2014 hebben wij een uitbreiding gedaan door de aankoop van de Montana Waxfuture om waxen vanuit de wedstrijdsport voor iedereen bereikbaar te maken. Een unieke wijze van waxen, waarmee wij ons tevens onderscheiden in de regio.

Overige informatie

Naast ons specialisme in wintersport zijn wij ook het gehele jaar door hockeyspecialist in Groningen. In het voorjaar en de zomer richten wij ons op kamperend Nederland, gericht op de verkoop van kampeerartikelen, tenten en outdoor. Wij beschikken over een eigen gasvulstation en verkopen petroleum voor diverse doeleinden.

Tevens verkooppunt van Qlima en Zibro kachels met een eigen servicepunt op locatie. Mochten wij als specialist niet hebben wat u zoekt, dan horen wij dat graag en gaan we graag samen met u op zoek naar de oplossing. Graag tot ziens bij Twinseasons, ons deskundig personeel en de koffie staan voor u klaar!