Ortovox Avalanche Rescue Set 3+

Meer afbeeldingen

Ortovox Avalanche Rescue Set 3+

Schrijf de eerste review van dit product

Ortovox Avalanche Rescue Set 3+

Niet in voorraad

€ 254,90

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

In het geval van nood telt elke seconde. Daarom zijn de veiligheidsmaterialen van Ortovox simpel en intuïtief. Ortovox maakt het kiezen van de juiste producten makkelijk door ze allemaal samen te verpakken in een kwalitatief hoogwaardige set: de Avalanche Rescue Set 3+. Deze set bestaat uit een Avalanche Transceiver 3+, een Badger schep en een Alu 240 sonde. De Transceiver 3+ is voorzien van alle features van een modern, digitaal 3-antenne apparaat. Het verlichte real-time display geeft de richting, afstand en het aantal slachtoffers aan. Eenmaal gelocaliseerd kunnen slachtoffers door middel van de flagging functie van de display verwijderd worden. De gepatenteerde Smart-Antenna technologie, met intelligente positieherkenning, switcht automatisch naar de beste antenne.

De schep, model Badger, is een super lichtgewicht aluminium schep met een ergonomische hybride grip voor maximale krachtoverdracht. Het robuuste blad, met een volume van 2.5 liter, heeft hoge zijkanten, wat voor stijfheid zorgt. De anti-slip groeven op de bovenkant van het blad zorgen voor uitstekende grip. Een nieuwe sonde met een quick-lock montage systeem: de Alu 240 beschikt over alle essentiele details. Dankzij het quick-lock montagesysteem zet je de sonde snel en eenvoudig in elkaar. Binnen een paar seconde is de sonde klaar voor gebruik en kan net zo snel weer opgevouwen worden. De spanning kan eenvoudig aangepast worden door aan de daarvoor bestemde schroef te draaien. De grote tip, die in vergelijking met de andere elementen significant groter is, zorgt ervoor dat de sonde goed door de sneeuw komt. Het lage gewicht van slechts 200 gram wordt bereikt door het gebruik van aluminium met een diameter van 11 millimeter. Net als alle andere sondes van Ortovox is ook de Alu 240 voorzien van makkelijk af te lezen diepte markeringen, een duidelijke 1-meter markeringen een oranje beneden segment.

3+ transceiver

gepatenteerde Smart-Antenna Technologie
Recco reflector
automatisch overschakelen in het geval van een tweede lawine
self-test
permanente monitoring zender
intuïtive zoekgeluiden
weergave van alle slachtoffers op het display
visuele ondersteuning bij gericht zoeken
vlagfunctie
partner check
achtergrondlicht display
comfortabele draaglus

Alu 240 sonde

lengte uitgeklapt: 240 centimeter
lengte ingeklapt: 43 centimeter
gewicht: 200 gram
diameter: 11 millimeter
materiaal: 7075 Alu T6
aantal elementen: 6
spanningssysteem: Aramid
verbindingssysteem: Quick-Lock
voorzien van dieptemarkers en een grote tip

Badger schep

inhoud schep: 2.5 liter
gewicht: 625 gram
lengte: 70 centimeter
lengte ingeklapt: 45 centimeter
afmeting blad: 28 x 21 x 4 centimeter
voorzien van non-slip groeven en een hybride handvat.

Merk Ortovox
Artikelnummer 29755-999
EAN 4251422511537
Levertijd Verzending binnen 2 werkdagen
Tips van ons