Ortovox Ascent 28 S Avabag Kit

Meer afbeeldingen

Ortovox Ascent 28 S Avabag Kit

Schrijf de eerste review van dit product

Ortovox Ascent 28 S Avabag Kit

In voorraad.


Normaal verzonden binnen 2 werkdag(en).

€ 699,95

* Verplichte velden

€ 699,95

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

De Ortovox Ascent 28 S Avabag is een rugzak met airbag, speciaal voor vrouwen. Deze ski touring rugzak heeft een kortere rug en ook de heupband en schouderbanden zijn aangepast aan de anatomie van het vrouwenlichaam. Het Avabag systeem is met een gewicht van 690 gram* extreem lichtgewicht en ongekend compact. Een ander uniek element van de Avabag is de activatietraining. Activatietraining is ontzettend belangrijk voor airbag systemen. Statistieken laten namelijk zien dat 12 procent van alle mensen die in een lawine terechtkomen en een airbag dragen, niet in staat zijn om het systeem te activeren.

Bij de Avabag is het mogelijk om dit oneindig vaak te oefenen, zonder het gebruik van de cartridge. De ergonomisch gevormde grip is zowel geschikt voor links- als rechtshandig gebruik. Gesproken over de features, doet de Ascent 28 S op geen enkele manier onder voor haar grote broer, de Ascent 30 Avabag. Van het aparte vak voor veiligheidsmateriaal tot de rits rondom, de mogelijkheid voor een drinksysteem en bevestigingsmogelijkheden voor een ijsbijl, touw en ski's, de Ascent 28 S biedt alles wat je nodig hebt tijdens een lange skitour.

Deze rugzak is ook geschikt voor mannen met een kortere rug.

Video
Merk Ortovox
Artikelnummer 46103
Tips van ons