Ortovox 3L Ortler Pants heren

Meer afbeeldingen

  • Ortovox 3L Ortler Pants Blue-Sea - XL

Ortovox 3L Ortler Pants heren

Schrijf de eerste review van dit product

Ortovox 3L Ortler Pants heren

Niet in voorraad

€ 399,95

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

Of je nou in een storm of sneeuwval terecht komt, de lightweight 3L Ortler jas en broek zijn perfect voor Alpinisten. Voor de Merino naked sheep lijn heeft Ortovox zich geconcentreerd op de essentials: lichtgewicht, bescherming en comfort. De jas en broek in deze lijn zijn licht maar ook robuust en comfortabel. De 3L Ortler jas is ontwikkeld voor de alpine winter. Het buitenste materiaal is volledig wind- en waterdicht dankzij het Dermizax membraan. Dit is het meest prestigieuze membraan zonder compromissen te doen op het gebied van bewegingsvrijheid, ook blijft de jas ondanks het membraan ademend.

Wat betreft de eigenschappen ligt de focus op de belangrijke dingen. Er is gewerkt met geïntegreerde en verminderde beenkappen, Cordura bescherming tegen scherpe randen bij veeleisende tochten over rots, ijs of sneeuw. De 3D dij-zak heeft voldoende ruimte om er spullen in te stoppen. De geïntegreerde lichtgewicht carabiner zorgt voor beveiliging van uw lawine transceiver. Verstelbare enkelgedeeltes en de in breedte verstelbare tailleband zorgen voor een eenvoudige en veilige pasvorm terwijl de merino mesh inserts meer comfort bieden in de tailleband.

De 3L Ortler broek heeft een doorlopende tweezijdige rits. Hiermee is de ventilatie perfect te regelen. Om nog meer gewicht te besparen zijn de naden met extra dunne tapes gelast. Deze verminderen het gewicht zonder dat er ingeleverd wordt op waterdichtheid. De 3L hardshell broek weegt slechts 376 gram (in maat M) waardoor de 3L Ortler broek perfect is voor alpine tochten.

Merk Ortovox
Artikelnummer 70711
Tips van ons