Ortovox 3L Guardian Shell Pants heren

Meer afbeeldingen

Ortovox 3L Guardian Shell Pants heren

Schrijf de eerste review van dit product

Ortovox 3L Guardian Shell Pants heren

In voorraad.


Normaal verzonden binnen 2 werkdag(en).

€ 599,95

* Verplichte velden

€ 599,95

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

Wanneer het aankomt op jezelf voorzien van de juiste materialen voor freeriding, wordt het niet beter dan de merino 3L Guardian Shell pants van Ortovox! Dankzij het high-performance Toray Dermizax EV membraan, met een waterkolom van ten minste 20.000 millimeter, ben je optimaal beschermd tegen sneeuw en vocht. Het materiaal is tevens 100 procent windproof. Deze broek is comfortabeler dan elke andere skibroek! Waarom? Het unieke materiaal maakt het mogelijk dat alleen merino wol in contact komt met de huid. De broek is volledig gevoerd met merino wol, wat zorgt voor maximaal draagcomfort en een ideaal lichaamsklimaat. Tijdens inspannende beklimmingen wordt overvloedig vocht naar buiten afgevoerd, waardoor het draagcomfort aangenaam blijft. Wordt het kouder tijdens de afdaling, dat zorgt het merino wol bij de rug voor aangename warmte, terwijl merinoprene in de extra hoge rug voor extra bescherming tegen sneeuw en kou zorgt.

Dankzij de geoptimaliseerde features en materialen heeft Ortovox 100 gram kunnen besparen. Een nieuwe technologie heeft gezorgd voor plattere en langer houdende naden, waardoor je nog langer van de poeder kunt genieten. Dankzij de losse snit zorgt de 3L Guardian Shell pants niet alleen voor voldoende bewegingsvrijheid, maar staat deze ook nog eens erg goed.

Merk Ortovox
Artikelnummer 70241
Tips van ons