Ortovox 230 Competition Zip Neck dames

Ortovox 230 Competition Zip Neck dames

Schrijf de eerste review van dit product

Ortovox 230 Competition Zip Neck dames

In voorraad.


Normaal verzonden binnen 2 werkdag(en).

€ 109,95

* Verplichte velden

€ 109,95

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

MERINO COMPETITION 230 is ontworpen voor maximale sportieve prestaties. Om het lichaam zo goed mogelijk te ondersteunen, zijn er verschillende materiaalsoorten voor verschillende lichaamszones. De basis bestaat uit een dunne 190 g merino. Op de plekken waar u het snelst zweet zijn ademende stukken geplaatst en op gevoleige plekken is 240 g merino gebruikt. De uniekheid van dit product is bevestigd door de SkiAward op de ISPO en de Outdoor Industry Award bij de Outdoor retailer show. Ook heeft het product vele andere testprijzen gewonnen.

Het is het product voor alle lentereizen of als basislaag in de winter. Het lage percentage polyamide (nylon) verstoort de beste merino-functie niet, maar geeft een veel zachter gevoel en zelfs meer bewegingsvrijheid. De COMPETITION LONG SLEEVE is op maat gemaakt om de maximale functie uit het materiaal te behalen. Het hele bovenlichaam wordt zonder naden gemaakt door het zogenaamde cirkelvormig breiproces, alleen de armen bevatten naden- echter zijn deze niet te zien.

Merk Ortovox
Artikelnummer 85880
Tips van ons