Ortlieb Rack-Pack Free reistas

Meer afbeeldingen

Ortlieb Rack-Pack Free reistas

Schrijf de eerste review van dit product

Rolsluiting met verstevigde rand
Compressiebanden
Steeksluitingen om met fietstassen te combineren

In voorraad.


Normaal verzonden binnen 2 werkdag(en).

€ 79,16

* Verplichte velden

€ 79,16

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

Innovatief blijft alleen, wie alternatieve manieren vindt. Daarom is er bij Ortlieb nu een bijkomende PVC-vrije productlijn op basis van PU-gecoatet polyesterweefsel. Daarbij wordt het basisweefsel met PU (polyurethaan) zodanig gecoat, dat een duurzame waterdichtheid gegarandeerd kan worden. Het resultaat is een waterdicht en robuust dekzeilmateriaal dat op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid niet moet onderdoen voor het traditionele Ortlieb dekzeilmateriaal. De producten van de Free-Line zijn verkrijgbaar in klassiek zwart en in twee sterke, aandachttrekkende kleuren.

De universele reis- en sporttas in de PVC-vrije variant: Ortlieb Rack-Pack Free is ideaal met Back-Rollers of Sport-Rollers op de achterwielbagagedrager te combineren. Maar ook onder motorrijders en kanovaarders is de robuuste, waterdichte Rack-Pack zeer populair. De grote opening vergemakkelijkt de toegang tot het binnenste gedeelte van de tas. De tas overtuigt bovendien door haar grote capaciteit en haar variabele afmetingen die door compressieriemen en een rolsluiting geregeld kunnen worden. Dankzij de afneembare, gestoffeerde schouderriem met karabijnhaak is de Rack-Pack ongecompliceerd en comfortabel mee te nemen.

Kenmerken

Rolsluiting met verstevigde rand
Compressiebanden
Steeksluitingen om met fietstassen te combineren

Specificaties

Materiaal: PD62, PS60
Adapter: -
Gewicht: 710 g
Hoogte: 30 cm
Breedte: 54 cm
Diepte: 27 cm
Volume: 31L

Merk Ortlieb
Artikelnummer K6214
Tips van ons