Lib Tech TRS HP C2 snowboard

Lib Tech TRS HP C2 snowboard

Schrijf de eerste review van dit product

Stabiel rijden maar ook een snowboard om mee door het park te knallen. Dan is de Lib Tech TRS Horsepower jouw keuze. Door de C2X shape lekker stabiel en met veel pop board jij de hele dag door het park of lekker speels over de piste. 

 

Niet in voorraad

€ 599,95

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

Origineel ontworpen voor het park en de slopestyle, de TRS HP van Lib Tech is al enige tijd een go-to board voor de progressieve rijder die zijn freestyle ride wil doen op de gehele berg. Een snowboard met een lange geschiedenis en meermaals onderscheiden in verschillende terreinen en disciplines. Een high performance freestyle / allround plank met de met veel power.

Deze True Twin is een all terrain snowboard met een gebalanceerd profiel en ontwikkeld samen met Travis Rice, de C2. Een rocker tussen de voeten en een camber bij de tip en tail. Genoeg pop voor het park en float om los te gaan in de poeder. Deze variatie maakt het profiel iets meer fun/softer en dus ook perfect voor meer spelen all over the mountain. 

Top: Bio Beans Top

Base: Eco TNT Base

Merk Lib Tech
Artikelnummer 19SN033-NONE
Tips van ons