Levering en garantie


Levering

Wij behandelen u bestelling met de uiterste zorgvuldigheid. De goederen besteld bij Twinseasons worden op het door u aangegeven adres afgeleverd in binnen- en buitenland. Goederen worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand. In het algemeen kunt u uw bestelling binnen 2-3 werkdagen verwachten, uitzondering hierop zijn de producten die een bewerking nodig hebben als personalisatie of naam- en nummer bedrukking.

Voorraad

Voor alle artikelen op deze site geldt: zolang de voorraad strekt. Hoewel deze site met de meeste zorg is samengesteld en ook regelmatig wordt bijgewerkt kan het voorkomen, dat door vertraagde aanvoer en/ of andere omstandigheden, een of meerdere artikelen niet (meer) leverbaar zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Prijs-, zet-, kleur- en modelwijzingen voorbehouden. Mocht het product tijdelijk uitverkocht of niet te leveren zijn dan ontvangt u een bericht van ons.

Bezorgen bestelling

De goederen worden van dinsdag t/m zaterdag bezorgd. Het pakket wordt bij eventuele afwezigheid maximaal 2 keer aan de deur aangeboden. Daarna ontvangt u een afhaalopdracht voor het in de buurt gelegen afhaaldepot.Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket.

Heeft u vragen over uw bestelling neemt u dan contact op met de klantenservice via online@twinseasons.nl of via telefoonnummer +31 (0)50 311 25 46.

Garantie

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of het artikel onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk met ons op contact op via online@twinseasons.nl of via telefoonnummer +31(0)50 311 25 46.

Heeft u een klacht over een artikel

Heeft u een klacht over een artikel dat u via de webshop besteld hebt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice via online@twinseasons.nl of via telefoonnummer +31 (0)50 311 25 46.

Garantietermijn

Op de door Twinseasons geleverde producten bestaat garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant op zijn artikelen geleverd wordt. De mate van garantie verschilt per artikel. De garantietermijn wordt gesteld door de fabrikant en gaat in op de datum levering. De garantie op een artikel vervalt wanneer een artikel door slijtage (in redelijkheid tot duur van gebruik), ondeskundig of onjuist gebruik defect is geraakt. Aanspraak op garantie is alleen mogelijk op producten die zijn gekocht bij Twinseasons. Voor producten niet bij Twinseasons aangekocht en waarvoor Twinseasons als servicepunt/dealer zal functioneren zullen in overleg met de fabrikant en u eventuele kosten worden berekend. De uitkomsten van een garantieaanspraak is behouden aan de fabrikant en zal als zodanig door Twinseasons worden opgevolgd. Als u denkt dat u aanspraak kunt maken op de garantie neemt u dan contact met ons op via online@twinseasons.nl of via telefoonnummer +31 (0)50 311 25 46.

Om de garantie juist en volledig af te kunnen handelen, dient u de orginele aankoopbon te kunnen overleggen.