Lichtgewicht tent

Een lichtgewicht tent is erg populair onder backpackers, trekkers, motorrijders en fietsers. Niet alleen om het gewicht en het pakvolume, ook het opzetgemak speelt hierin een grote rol. Na een lange dag rondtrekken is het natuurlijk wel zo prettig om zo snel mogelijk een slaapplek te hebben. Ons assortiment bestaat uit de volgende merken:

  • MSR;
  • EXPED;
  • Vango;
  • Jack Wolfskin;
  • Nordisk;
  • Robens

Bij dit soort tenten zien we vooral high-end materiaal, functionaliteit en innovatieve designs terug. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten lichtgewicht tenten voor 1, 2 of 3 personen.

Een lichtgewicht tent kopen – voor de echte avonturiers

Vanwege het compacte formaat van een lichtgewicht tent is het belangrijk dat de tent voorzien is van een goed ventilatiesysteem, daarom zijn de tenten in ons assortiment hier dan ook van voorzien. Daarnaast zijn de tenten uitgerust met ventilatiehorren tegen ongedierte.

Ons assortiment is samengesteld op basis van duurzaamheid, functionaliteit en kwaliteit. Dit zie je terug in onze tenten. De Nordisk Svalbard tent is extreem stabiel en zou zelfs in staat moeten zijn om een orkaan te kunnen weerstaan.

Als de nachten warm en droog zijn, kunnen sommige tenten ook opgezet worden zonder buitentent. De Gossamer Mountain Green 1P tent van Jack Wolfskin bijvoorbeeld. De netstof binnenkant van deze tent biedt bescherming tegen de muggen en tegelijkertijd heb je een perfect uitzicht op de sterren. 

Met een lichtgewicht tent van Twinseasons op pad

Zo’n tent leent zich perfect als lichtgewicht trekkerstent voor de echte avonturier. Kijk vooral rond tussen ons assortiment en hopelijk vind je waar je naar op zoek bent. Naast de lichtgewicht variant kun je ook bij ons terecht voor reguliere 1-persoons tenten en 2-persoons tenten. Mocht je toch vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op door te bellen naar (+31) 050 311 25 46 of een e-mail te sturen naar info@twinseasons.nl. Langskomen in onze winkel in Groningen mag natuurlijk ook!

Met een lichtgewicht tent van Twinseasons ga je goed voorbereid op weg!