Familietent

Ga je binnenkort met het hele gezin op vakantie? Een familietent biedt de uitkomst. Deze grote tent is, dankzij de verschillende slaapcabines en een gezamenlijke ruimte, geschikt voor 4, 5 of 8 personen. Dankzij deze verschillende ruimtes brengt een tent voor de familie een huiselijk gevoel met zich mee.

Wij bieden tenten voor de familie aan van de volgende merken:

  • Coleman;
  • Eureka;
  • Husky;
  • Nordisk;
  • Outwell;
  • Robens;
  • Vaude.

De tenten in ons assortiment variëren in diverse prijscategorieën. Onze tenten zijn stuk voor stuk getest. Zo weet je zeker dat je met een familietent van Twinseasons met kwaliteit op pad gaat.

Een grote familietent kopen

Wat voorop staat wanneer je op zoek bent naar een tent voor op familievakantie, is dat de tent van hoge kwaliteit is en dat de tent geschikt is voor de bestemming. Je wilt met een heel gezin natuurlijk niet voor vervelende verrassingen komen te staan.

Het materiaal van de tent is hierin ook niet compleet onbelangrijk. Een tent gemaakt van katoen of katoen/polyester is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een reis naar een warm land. Dit materiaal is namelijk erg ademend en hierdoor kan de warmte gemakkelijk ontsnappen. Zo blijft het lekker koel in de tent, ook als het 30 graden is buiten. Een tent van polyester is juist veel lichter ten opzichte van andere materialen, wat een polyester familietent geschikt maakt om mee rond te trekken of om weekendjes weg te gaan.

Hiernaast is het erg belangrijk dat een tent weerbestendig is. Als het hard regent op vakantie wil je natuurlijk niet dat de tent gaat lekken. De Robens Klondike tent voor 6 personen is dankzij het piramidevorige dak bijvoorbeeld erg goed in waterafvoer. 

Familietent 6 tot 8 personen

Tussen ons aanbod familietenten voor 3, 4, 6 of 8 personen kan ieder gezin een geschikte tent vinden. Wat een aanrader is, is om voor 6 personen een 8-persoons tent te kopen. Zo blijft er extra ruimte over en was een kampeervakantie nog nooit zo comfortabel.

Onze tenten kunnen gemakkelijk online besteld worden. Twijfel je bijvoorbeeld nog tussen twee tenten of heb je vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen door te bellen naar (+31) 050 311 25 46 of een e-mail te sturen naar info@twinseasons.nl. Natuurlijk ben je ook altijd welkom in onze winkel in Groningen!

Een comfortabele, grote familietent koop je bij Twinseasons!