Bijzettent

Een bijzettent: een kleine tent die perfect is voor de kinderen, of voor wanneer er bezoek langskomt op vakantie. Kinderen vinden het prachtig om een eerste zelfstandige overnachting in een tent mee te maken – ook al zijn ze dichtbij. De kinderen kunnen zelf leren hoe zij een tent opzetten en leren alles ook weer zelf op te ruimen.
Ons assortiment bestaat uit de volgende merken:

  • Coleman;
  • Outwell;
  • Robens.

Onze bijzettenten zijn gemaakt van polyester en zijn voorzien van tentstokken, scheerlijnen en haringen. De tenten zijn gemakkelijk op te zetten, ook voor de kleine kampeerders.

Bijzettent 2 personen

Een extra tent voor 2 personen meenemen komt niet alleen van pas voor de kinderen, de tent kan ook gebruikt worden om spullen in op te bergen. Heeft u geen ruimte meer voor de barbecue, de koelkast of de opblaasband? Bewaar het in de bijzettent!

Ook wanneer er logees naar de camping komen kan zo’n tent goed uitkomen. Dankzij het opzetgemak hebben de logees binnen no time een onderkomen. Het is altijd handig om een extra tent mee te nemen wanneer je op de camping staat, een kleine tent neemt immers weinig ruimte in beslag.

Ben je toch op zoek naar een tent die nóg sneller op te zetten is? Kijk dan eens naar onze pop up tenten. Deze tenten hoeven alleen maar uitgegooid te worden en vastgezet te worden.

Een bijzettentje van Twinseasons kopen

Onze tenten kunnen gemakkelijk online besteld worden. Binnen 1 tot 3 werkdagen heb je de tent dan in huis. Dit is handig wanneer je op het laatste moment nog een tent nodig hebt. Heb je advies nodig over onze tenten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar (+31) 050 311 25 46, of door een e-mail te sturen naar info@twinseasons.nl. In de winkel in Groningen ben je natuurlijk ook altijd meer dan welkom!

De bijzettenten van Twinseasons zijn de perfecte toevoeging aan jouw vakantie!