Festivaltent

Met een festivaltent ben je pas helemaal klaar voor het festivalseizoen. Naast een slaapzak, matje en een goede rugzak is een goede tent een absolute musthave. Deze tenten zijn erg gemakkelijk op te zetten, compact en licht van gewicht. Dit is natuurlijk erg handig wanneer je al veel spullen over het festivalterrein heen moet slepen.

Wij bieden festival tenten aan van de volgende merken:

  • Coleman;
  • Easy Camp;

Onze voordelige festivaltenten bieden genoeg ruimte voor twee, drie of vier personen.

Er zijn geen producten die aan de criteria voldoen.

Een festival tent kopen?

De tenten van Easy Camp Image zijn met één tentstok erg gemakkelijk op te zetten. Dit kan haast niet fout gaan! Deze tenten voor twee personen zijn voorzien van een hip, opvallend design en bieden extra ruimte om de rugzak op te bergen. De opening van de tent kan afgesloten worden met een deur van anti-insectengaas. Zo krijgen de insecten geen kans om naar binnen te gaan en kan de tent toch luchten.

De tenten van Coleman bestaan uit koepeltenten voor twee tot vier personen en een pop up tent voor twee personen. Ook hier geldt weer: de tenten zijn lichtgewicht en gemakkelijk op te zetten.

Een festivaltent van Twinseasons

Kijk vooral rond tussen ons assortiment festivaltenten en kies welke tent het beste bij jouw relaxte festivalweekend past. Wanneer je bij ons bestelt, kun je het product binnen 1 tot 3 werkdagen in huis verwachten. Dit is ideaal wanneer je op het laatste moment nog een tent nodig hebt.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons altijd bellen op het volgende telefoonnummer: (+31) 050 311 25 46. Een e-mail sturen naar info@twinseasons.nl of bij ons langskomen in de winkel in Groningen mag ook!

Jouw festivalweekend begint met een festivaltent van Twinseasons!