1-persoons tent

Een lichtgewicht 1-persoons tent is perfect voor mensen die er graag op uit trekken - of dit nou te voet, op de motor of op de fiets is. Het kan ook zijn dat je behoefte hebt aan privacy en liever alleen slaapt. Wat de reden ook is, met een betrouwbare kleine tent van Twinseasons ga je altijd goed uitgerust op pad.

Ons assortiment aan 1-persoons tenten bestaat uit de volgende merken:

  • Jack Wolfskin;
  • Nordisk;
  • Vango;
  • MSR;
  • Robens.

Wanneer je niet teveel bagage mee kunt nemen, is een compacte 1-persoons tent een uitkomst!

Een 1-persoons tent kopen

Wij hebben al onze tenten getest op kwaliteit, gewicht en comfort. Zo kunnen wij garanderen dat de tenten betrouwbaar zijn. Een 1 persoonstent kan gebruikt worden wanneer veel ruimte geen must is, bijvoorbeeld als trekkerstent tijdens het backpacken.

Er zijn veel modellen beschikbaar om uit te kiezen. Het belangrijkste is dat jij een tent kiest die het beste bij jou en jouw reis past. Zo bieden wij ultra stabiele tenten aan die perfect passen bij extreme weersomstandigheden en omgevingen. Al onze tenten zijn gemakkelijk en snel op te zetten. Zo kun je na een zware wandeltocht bij aankomst op bestemming zo snel mogelijk genieten van rust.

Met een eenpersoonstent van Twinseasons begint jouw reis pas echt!

Wanneer je overweegt om een lichtgewicht 1-persoons tent te kopen, is het logisch dat je helemaal zeker wilt zijn van jouw aankoop. Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! Contact opnemen kan door te bellen naar (+31) 050 311 25 46, of een e-mail te sturen naar info@twinseasons.nl. In onze winkel in Groningen ben je natuurlijk ook altijd welkom!

Als je toch op zoek bent naar meer ruimte, neem dan vooral een kijkje in de categorieën van de 2-persoons tent en de 3-persoons tent. Wie weet zit hier een geschikte tent voor jou tussen.

Ontspannen kamperen in een 1-persoons tent begint bij Twinseasons!