Jones Ultra Mountain Twin Snowboard 157

Schrijf de eerste review van dit product

Jones Ultra Mountain Twin 157 snowboard 2019

Niet in voorraad

€ 599,45

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

De Jones Ultra Mountain Twin is het favoriete board van big mountain rider Sammy Luebke, kampioen van de Freeride World Tour. De Ultra Mountain Twin is een meer uitgebalanceerde versie van de Mountain Twin. De optimale samenstelling van de materialen leveren kracht, pop, flex , dit alles leidt tot nog betere rij-eigenschappen. Een alleskunner van hoog-niveau, directional shaped, blunt nose, mellow magne-traction en camber onder de voet zorgen voor de belevenis op en off piste.

Het snowboard met de meeste awards binnen de Jones snowboard-lijn. Deze allrounder geeft gemiddelde tot experts de mogelijkheid lekker door te groeien. Dit board vergt veel energie, hoe meer energie je geeft, “the more fun you get!”

Bij Twinseasons vind je alleen door onszelf geteste snowboards en veel award-winning boards met ieder hun eigen specifieke klasse. Bij aankoop van een snowboard ontvang je bij ons GRATIS een set bindingen* en een GRATIS een eerste onderhoudsbeurt in onze winkel voor je board.

* obv verkoopadviesprijs, aanbiedingen en outlet uitgesloten

 

Merk Jones
Artikelnummer SJ190116
EAN 7640178031609
Levertijd Verzending binnen 1 werkdag
Kleur Opdruk