Jones Mind Expander 2018 Snowboard - 158

Jones Mind Expander 2018 Snowboard - 158

Schrijf de eerste review van dit product

Jones Mind Expander 2018 Snowboard - 158

Niet in voorraad

€ 529,00

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

De Mind Expander is gebouwd om te slashen, spinnen, stomp of gewoon te versnipperen, en is een geïnspireerd met een nieuw alternatief voor uw gemiddelde all-mountain snowboard. Surfvormer Chris Christenson en Jeremy Jones ontwierp de Mind Expander om een precieze en vloeibaar penseel te zijn voor de creatieve moderne snowboarder die lijnen combineert met freestyle, freeride en surfstijlen. Voor een speelse float in de poeder, beschikt de Mind Expander over een Christenson Surf Rocker profiel, SPOON 3.0 basis contouren en een hybride directionele vorm.

De stompe vierkante neus, maar nog steeds de volledige maatstaart, bieden de flauwe manoeuvreerbaarheid van de Hovercraft in overeenstemming met de freestyle-mogelijkheden van de Mountain Twin. De Mind Expander beschikt ook over onze nieuwe triple-density Bamboo Surf houtkern die bamboe snaarmachines heeft gepositioneerd in de zak van de sidecut voor een betere randrespons en kracht.

SALE SALE

Merk Jones
EAN 7640170245967