Grays KN7 Ultrabow hockeystick

Grays KN7 Ultrabow hockeystick

Schrijf de eerste review van dit product

Grays KN7 Ultrabow hockeystick

In voorraad.


Normaal verzonden binnen 1 werkdag(en).

€ 239,95

* Verplichte velden

€ 239,95

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

De Grays KN7 ultrabow kopen? 

De KN 7 ultrabow van Grays is een topstick. De KN serie van Grays zijn geproduceerd als een revolutie in de stick-technologie. Door de toegepaste techniek in het epicentrum van de stick biedt de stick een maximale combinatie van gewicht, gevoel en power. De stick voelt licht aan en de aannames gaan als vanzelf. De power is echter enorm door het fine woven carbon in de stick. De KN serie wordt vooral geadviseerd aan de aanvallende en snelle technische speler. De ultrabow buiging van 22mm over 300mm is zeer geschikt voor de ervaren allrounder. De ultrabow mal met klassieke greep is qua kromheid de meest rechte stick van Grays. Een prachtige hockeystick met strak design voor het spelen als een topper! 

Grays Hockey is owned by Grays International; the preferred and trusted brand for professionals, schools and clubs for the past 160 years. Grays International are also the company behind Gray-Nicolls, Gilbert Rugby and Gilbert Netball and supply teamwear for hundreds of clubs in those sports as well.

  • Collectie 2019-2020

  • 80% Braided Carbon

  • 20% Aramid

  • Stickbuiging 22.00 mm verspreid over 300mm

  • Claasic Grip

  • Micro haak 50

 

Video
Merk Grays
Kleur Rood
Tips van ons