Grays GX 2500 Ultrabow

Grays GX 2500 Ultrabow

Grays

Hockeystick

Elders goedkoper? neem contact met ons op.

€ 94,95 € 59,-


  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online shoppen
  • Goed bereikbaar
  • Achteraf betalen mogelijk

Omschrijving

De Grays GX 2500 hoort bij de stickcollectie van Grays. Duurzaamheid en goede bespeelbaarheid worden bij de GX collectie gecombineerd. De stick is uitstekend handelbaar en draagt bij aan het balgevoel. De ultrabow maakt de stick passend om te dribbelen en goede pushtechnieken.

De stick bestaat voor 10% uit carbon. Het carbon zorgt ervoor dat de stick stugger is, wat zorgt voor extra power en balsnelheid. Ook bestaat de stick uit 10% aramide. Dit versterkt het schokabsorberend vermogen, hierdoor krijg je meer controle over de stick. Tot slot zit er 80% fiberglas in de stick verwerkt. Dit is soepeler dan carbon waardoor je meer balgevoel krijgt. Ook is het een extra bescherminglaagje zodat de stick minder snel slijt.

De 22 millimeter kromming is perfect voor veel controle en slagkracht. De stick heeft een ultrabow, hierdoor wordt het makkelijker de basisvaardigheden te ontwikkelen. De haak zit tussen een midi en maxi krul in en heeft een micro krul van 50°. Hierdoor wordt het aannemen van de bal vergemakkelijkt.


Specificaties

EAN nummer
5039044316407
Catogorie enkelfout
Hockeystick
merk
Grays
seizoenscode
Hockey2017
mpn
Grays GX 2500 Ultrabow Hockeystick
specifiek
Grays GX 2500 Ultrabow Hockeystick