Grays GR4000 UltraBow

Grays GR4000 UltraBow

Grays

Elders goedkoper? neem contact met ons op.

€ 149,95 € 134,95


  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online shoppen
  • Goed bereikbaar
  • Achteraf betalen mogelijk

Omschrijving

De GR4000 UltraBow komt uit de stickcollectie van Grays. De kwaliteit van de sticks is hoog, ze zijn kleurrijk en hebben een grafisch design. Bij de GR collectie sticks is graphene toegevoegd. Graphene is erg licht en sterk. Het zorgt voor extra gevoel en kracht, in combinatie met de speelbaarheid en duurzaamheid van de GX-technologie.De GR4000 is een allround veldstick met een perfecte balans tussen balgevoel en stijfheid.

De GR4000 is dankzij het hoge percentage glasfiber (50%) soepel. Verder bestaat de stick voor 40% uit carbon. Het carbon zorgt ervoor dat de stick stugger is, wat zorgt voor extra power en balsnelheid. Ook bestaat de stick uit 10% aramide. Dit versterkt het schokabsorberend vermogen, hierdoor krijg je meer controle over de stick. Ook zit er graphene in verwerkt.

De 22 millimeter kromming is perfect voor veel controle en slagkracht en zit op 300 millimeter van de haak. Basisvaardigheden kunnen perfect worden ontwikkelt door de ultrabow. De haak zit tussen een midi en maxi krul in en heeft een micro krul van 50°. Door dit grotere oppervlak wordt het aannemen van de bal vergemakkelijkt.Specificaties

EAN nummer
-
Hoofdcollectie
Hockey
Catogorie enkelfout
Hockeystick
merk
Grays
seizoenscode
Hockey2017
mpn
Grays GR4000 UltraBow Hockeystick
specifiek
10% aramide 40% Carbon 50% Glasfiber