Niet goed, geld terug
Veilig online shoppen met SSL
Goed bereikbaar
Achteraf betalen
0
Uw winkelwagen is nog leeg.

0

Garantie

Controleer direct na ontvangst van uw bestelling of het artikel onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk met ons op contact op via online@twinseasons.nl of via telefoonnummer +31(0)50 311 25 46.

Heeft u een klacht over een artikel

Heeft u een klacht over een artikel dat u via de webshop besteld hebt, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice via online@twinseasons.nl of via telefoonnummer +31 (0)50 311 25 46.

Garantietermijn

Op de door Twinseasons geleverde producten bestaat garantie. Dit is de garantie zoals die door de fabrikant op zijn artikelen geleverd wordt. De mate van garantie verschilt per artikel. De garantietermijn wordt gesteld door de fabrikant en gaat in op de datum levering. De garantie op een artikel vervalt wanneer een artikel door slijtage (in redelijkheid tot duur van gebruik), ondeskundig of onjuist gebruik defect is geraakt. Aanspraak op garantie is alleen mogelijk op producten die zijn gekocht bij Twinseasons. Voor producten niet bij Twinseasons aangekocht en waarvoor Twinseasons als servicepunt/dealer zal functioneren zullen in overleg met de fabrikant en u eventuele kosten worden berekend. De uitkomsten van een garantieaanspraak is behouden aan de fabrikant en zal als zodanig door Twinseasons worden opgevolgd. Als u denkt dat u aanspraak kunt maken op de garantie neemt u dan contact met ons op via online@twinseasons.nl of via telefoonnummer +31 (0)50 311 25 46.

Om de garantie juist en volledig af te kunnen handelen, dient u de orginele aankoopbon te kunnen overleggen.