Dita CompoTec C70 Extreme Bow

Dita CompoTec C70 Extreme Bow

Dita

C70

Elders goedkoper? neem contact met ons op.

€ 199,95 € 169,90


  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online shoppen
  • Goed bereikbaar
  • Achteraf betalen mogelijk

Omschrijving

De Dita CompoTec C70 extreme bow Hockeystick 2017 is afkomstig uit de CarboTec serie van Dita. Deze sticks bevatten ultralicht carbotec materiaal waardoor de hockeyspeler kan profiteren van extra kracht, zonder dat het gewicht van de stick teveel toeneemt.

De stick bestaat voor 70% uit carbon. Het carbon zorgt ervoor dat de stick stugger is, wat zorgt voor extra power en balsnelheid. Ook bestaat de stick uit 5% aramide. Dit versterkt het schokabsorberend vermogen, hierdoor krijg je meer controle over de stick. Tot slot zit er 25% fiberglas in de stick verwerkt. Dit is soepeler dan carbon waardoor je meer balgevoel krijgt. Ook is het een extra bescherminglaagje zodat de stick minder snel slijt.

Kromming en haak

De kromming van 25 millimeter draagt bij aan de snelheid van een (sleep)push. De XL curve maakt het geven van hoge ballen eenvoudiger. Dit wordt veroorzaakt door de kromming onder in de stick.

De haak heeft een J-vorm. Dit is een perfecte basis voor optimale controle en stickhandeling. Door de J-vorm wordt het makkelijker om sneller te dribbelen.

Specificaties

EAN nummer
8718146047170
materiaal
Carbon
maat
36.5
seizoenscode
z2017
Hoofdcollectie
Hockey
Catogorie enkelfout
Hockeystick
merk
Dita
Type
C70
mpn
Dita C70