Capita Space Metal Fantasy Snowboard Women

Capita Space Metal Fantasy Snowboard Women

Schrijf de eerste review van dit product

De vijfvoudig Transworld Good Wood award winnende Space Metal Fantasy wordt gezien als één van de betere parkboards voor vrouwen op de markt. Het zeer vergezingsgezinde profiel biedt een mega fun ervaring voor beginnende en gemiddelde rijders. Dit snowboard zal je skills doen groeien. 

In voorraad.


Normaal verzonden binnen 1 werkdag(en).

€ 369,00

* Verplichte velden

€ 369,00

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

De meervoudig Transworld Good Wood award winnende Space Metal Fantasy is één van de beste parkboards voor vrouwen op de markt. Het zeer vergezingsgezinde profiel maakt dit board ook zeer interessant voor de beginnende rijders. Dit snowboard is eigenlijk meer een park board maar je kunt er ook prima mee carven op de piste. Daarnaast drijft hij verbazingwekkend goed in de poeder. Dus wat zullen we zeggen - gewoon een lekker ding! 

De perfect symmetrische True Twin-shape geeft een uitgebalanceerde ride die forward net zo veelzijdig is als switch. Het V2 profiel heeft een platte camber tussen de bindingen en een grote rocker in de nose en tail. Dit board draait heel gemakkelijk en is erg speels, surfachtig rijgedrag. Met de soft medium flex maak je gemakkelijk bochten in elk terrein, of het nu park, op de piste of in de poeder is.

Top: Eco Topsheet

Base: Superdrive Ex™ Base - Gesublimeerde Base

 

Merk Capita
Artikelnummer 1911356
Kleur Meerdere kleuren
Tips van ons