Brabo Trad. Carbon 100 LTD Dyneema Classic Bow

Brabo Trad. Carbon 100 LTD Dyneema Classic Bow

Brabo

Elders goedkoper? neem contact met ons op.

€ 230,- € 229,95


  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online shoppen
  • Goed bereikbaar
  • Achteraf betalen mogelijk

Omschrijving

De Brabo Traditional Carbo 100 Limited Dyneema Classic Bow komt uit de meest innovatieve serie, de Traditional collectie. Deze is ontworpen om het verschil te maken op het veld. Controle, power, betrouwbaarheid en duurzaamheid kenmerken de Traditional serie.

De stick bestaat voor 100% uit carbon. Dat maak het een stijve stick met veel power en slagkracht. Hoe meer carbon, hoe minder de stick buigt tijdens het slaan van de bal. Hierdoor krijgt de bal meer snelheid. De toegevoegde Dyneema vezel zorgt voor extra gevoel, zonder power te verliezen. Ook werkt de Dyneema vezel schokabsorberend, vervelende trillingen worden daardoor verminderd.

De stick heeft een classic bow met een 24 millimeter kromming op de standaard curve location (31 centimeter van de krul). De kromming zorgt voor snelheid bij de (sleeppush) zonder dat de controle verloren gaat. De stick heeft een maxi krul. Hierdoor wordt het aannemen van de bal makkelijker. Het heeft namelijk een groter contactoppervlak. Het snelle hanteren van de stick wordt wel iets lastiger.

De stick heeft een maxi krul. Hierdoor wordt het aannemen van de bal makkelijker. Het heeft namelijk een groter contactoppervlak. Het snelle hanteren van de stick wordt wel iets lastiger.


Specificaties

EAN nummer
-
Hoofdcollectie
Hockey
Catogorie enkelfout
Hockeystick
merk
Brabo
seizoenscode
Hockey2017
mpn
Trad. Carbon 100 LTD Dyneema 24mm