Brabo TC 7 Dragflick II hockeystick zwart/groen 36,5 XL

Schrijf de eerste review van dit product

Brabo TC-7 DF II 36.5 Veldsticks

In voorraad.


Normaal verzonden binnen 1 werkdag(en).

€ 82,54

Elders een betere prijs gezien. Stuur een bericht naar info[at]twinseasons.nl. Vergeet niet de link naar een betere prijs bij te voegen.

Details

Een Brabo TC-7 DF II hockeystick kopen? 

De TC7 is een veldstick uit de Tribute-serie van Brabo. Deze veldsticks beschikken over een 3-channel technology. Meer stijfheid en een verbeterd trampoline effect tijdens je spel is wat je hierdoor mee zult krijgen van deze stick. De Dragflick is een techniek waardoor de verschillende lifttechnieken beter zijn uit tevoeren en je hebt meer controle in de haak. Ben jij een technisch vaardige speler, een sleep push specialist en zijn strafcorners jouw specialiteit? Probeer dan eens een stick met een DF kromming.

Materiaal en Technologie

De hockeystick is opgebouwd uit 70% carbon, aramid en glassfiber. Door de hoeveelheid carbon zal je een flinke dosis power ervaren tijdens je spel. De stick is voorzien van een Dragflick kromming op 17mm, de totale kromming van de stick is 24mm.  

Welke hockeystick is geschikt voor mij? Waneer een hockeystick vervangen? Kijk voor meer informatie: https://www.twinseasons.nl/informatie-over-hockeystick-kopen

Video
Merk Brabo
Artikelnummer BSU326
EAN 8717264638185
Levertijd Verzending binnen 1 werkdag
Kleur Zwart
Tips van ons