Veilig betalen

Wij streven er naar om jou als klant van alle bekende betaalmethodes te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Pay.nl. Betrouwbaarheid en veiligheid zijn bij online transacties de belangrijkste aspecten. Door gebruik te maken van de modernste beveiliging en versleuteling ben je beschermd tegen online fraude. Op deze pagina staat beschreven hoe wij betalingen afhandelen.

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

iDeal
Kies voor iDeal en je wordt als vanzelf door het betaalproces geleid. Log in bij jouw bank en autoriseer de betaling. Het geld wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Creditcards
Twinseasons accepteert creditcards van VISA en Master Card
Online shoppen met gebruik van de creditcard is gemakkelijk, snel en veilig. Veel creditcards bieden tevens aflevergarantie en/of aankoopverzekering.
Voor een creditcardbetaling zullen wij de volgende gegevens van je vragen:
1. Het nummer van de kaart
2. Naam van de kaarthouder
3. De vervaldatum
4. De verificatiecode (CVV)
5. Laatste drie getallen in het vak voor de handtekening

Paypal
Ook kun je bij ons betalen met behulp van Paypal. Het grote voordeel hiervan is dat jouw creditcardgegevens niet zomaar bij iedereen bekend worden.
Het bestel- en betaalproces verloopt in het geval van Paypal als volgt:
• Log in Paypal als betaalmethode.
• Vervolgens moeten de gegevens van je Paypal-account worden ingevoerd: emailadres en wachtwoord.
• Als alles klopt, bevestig je de bestelling.

After Pay
AfterPay voert het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren.
Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden dan kun je voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar www.afterpay.nl

Giropay
Online betalen voor de Duitse consument. De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Ruim 80 procent van de Duitse banken hebben een aansluiting

Sofortbanking
SofortBanking is het enige Europees bankonafhankelijk systeem. In Duitsland heeft zij rond de 45 miljoen klanten. (vooral hier is SofortBanking erg populair), Oostenrijk, Zwitserland en België op deze manier veiliger en sneller betalen.
SofortBanking biedt uiterste bescherming van persoonlijke gegevens. Een klantenregistratie, noch het opladen van een tussenrekening, noch het doorgeven van creditcardgegevens is nodig. Er worden geen gegevens aan derden doorgegeven. U bent bovendien verzekerd tegen identiteitsdiefstal, phishing en pharming. Daarmee voldoet SofortBanking aan de hoge veiligheidseisen van online-banking.