Adidas Carbonbraid 2.0

Adidas Carbonbraid 2.0

Adidas

Elders goedkoper? neem contact met ons op.

€ 379,95 € 299,95


  • Niet goed? Geld terug!
  • Veilig online shoppen
  • Goed bereikbaar
  • Achteraf betalen mogelijk

Omschrijving

De adidas Carbonbraid 2.0 is een stijve veldstick die voor 100% uit carbon bestaat. Door het hoge percentage carbon vindt er bij deze stick minder buiging plaats tijdens het slaan van de bal, waardoor je de bal met meer power kan slaan en hierdoor meer snelheid krijgt. Bovendien maakt het carbon de stick erg powerful en zorgt het voor duurzaamheid.

De adibow kromming van 23 mm zorgt voor het makkelijk kunnnen genereren van snelheid die je mee kunt geven aan je sleep push. Deze stick is geschikt voor diverse spelers die power bij de sleeppush willen combineren met uiterste controle en feeling in hun spel. Daarnaast is deze stick uiterst geschikt voor het geven van hoge ballen. Dit komt door de zeer lage kromming onderin de stick waardoor je eenvoudig kunt scoopen.

De stick heeft een midi haak die ervoor zorgt dat er een groter oppervlak is voor balcontact. Dit maakt de aanname van de bal eenvoudiger. Daarnaast is de midi haak eenvoudig hanteerbaar en zorgt het voor de souplesse van de stick.

Specificaties

EAN nummer
4056563955468
merk
Adidas
Hoofdcollectie
Hockey
Catogorie enkelfout
Hockeystick
seizoenscode
Hockey2017
mpn
Adidas Carbonbraid 2.0